Moustache

About Lucky Tiger ® Barber products

Lucky Tiger ® helping men get lucky since 1935

Lucky Tiger ® voor de barber

Classic style is served here

Lucky Tiger ® is een complete serie voor de barbershop. Als professional barber word je hiermee op je wenken bediend met zowel een Lucky Tiger ® Classics serie alswel een Premium serie. Hiermee kan je perfect een scheerbeurt uitvoeren als ook een professionele gezichtsbehandeling geven zoals de barbers van weleer het ook al deden. Gebruik de wereldbefaamde Lucky Tiger Premium of de Classics Series  om de huid en het haar op de meest mannelijke manier te verzorgen of te stylen.

Defines the man who appreciates the classics

Neem bijvoorbeeld de 3 Purpose Hair Tonic uit de Classics serie om je haar te stylen, je hoofdhuid te stimuleren en je haar te conditioneren. Of neem de Aspen After Shave om lekker te ruiken of als body splash. Ook de styling wordt niet vergeten met bijvoorbeeld de Cru-Butch Control Wax of Moustache Wax.

De Lucky Tiger ® premium serie is een complete gezichtsverzorgingslijn voor de man. Van reiniging tot verzorging. Lucky Tiger ® you can use it from Head to Tail.

info inkoop barbershop

Lucky Tiger® voor thuis

Buy Lucky Tiger® now!

Wil je Lucky Tiger® voor thuis gebruiken? Vraag er dan naar bij jouw barber of bestel het via onze webshop “Het Kappersland”. Maak een keuze uit de producten die je graag wilt en vindt daar een linkje rechtstreeks naar dat produkt in onze webshop. Of ga via de onderstaande button direct naar de webshop.

For the man that takes pride in his appearance

 

koop hier Lucky Tiger

Dealership groothandel?

Stuur dan een aanvraag voor dealerinformatie aan naar PoloCosmetics B.V.  PoloCosmetics is de officiële importeur en levert alleen aan de groothandel / webshops voor de professional.

Aanvragen kan via: info@polocosmetics.com of bel naar 0546 – 569 917

Lucky Tiger inkopen voor uw barbershop?

  • Lucky Tiger is een onderdeel van PoloCosmetics
  • en wordt verkocht via onze webshop www.hetkappersland.nl
  • Lucky Tiger inkopen voor uw barbershop?
  • Registreer u en dan doen wij een kvk check!
  • vervolgens kunt u toegang verkrijgen tot de inkoopprijzen
  • Neem contact op voor info over de inkoopprijzen
  • 5% extra korting bij inkopen LT boven de € 300,-

Van 1935 tot nu